Primacover

PrimaCover heeft een snelgroeiend assortiment afdekvliezen, afdekfolies, stofdeuren en tapes. Omdat PrimaCover productontwikkeling en productie in eigen hand heeft, kunnen alle gebruikers rekenen op doordachte producten van hoogwaardige kwaliteit. Deze A-kwaliteit beschermende materialen worden dagelijks in de praktijk toegepast door bedrijven, medewerkers en zzp'ers in uiteenlopende branches:

 • 0 out of 5

  Permafix foliemes

  2,5027,00 incl. BTW
 • 0 out of 5

  Permafix Primacover Standaard zelfklevend afdekvlies

  Permafix Primacover Floorguard Standard

  Vloeistofdicht zelfklevend universeel afdekvlies Permafix Floorguard Standard is een afdekvlies dat een uitstekende weerstand biedt tegen vocht, rollend materieel en vallend gereedschap. Geschikt voor vloeren en trappen van allerlei materialen, op uiteenlopende oppervlakken, mits deze droog zijn. Denk aan parket, laminaat, kunststofvloeren, etc. Permafix Floorguard Standard is gemaakt van gerecyclede polyestervezels en is speciaal geschikt tijdens bouw, verbouwing en afwerking. Vervuilingen op de ondoordringbare anti-slip PE- toplaag kunnen eenvoudig worden afgeveegd. Onder andere daardoor is Permafix Floorguard Standard meermaals bruikbaar. Werk dus veilig en voorkom discussies over herstelkosten met Permafix Floorguard Standard.
  25,5075,00 incl. BTW
 • 0 out of 5

  PrimaCover Robust – 3-laags afdekvlies

  Zelfklevend extra sterk afdekvlies

  PrimaCover Robust of Permafix Robust is een 3-laags, zelfklevend afdekvlies. Speciaal ontwikkeld voor het afdekken van prefab elementen en voor projecten waar extra vloerbescherming gevraagd wordt. Optimale bescherming tegen vocht en mechanische beschadiging.
  70,00 incl. BTW
 • 0 out of 5

  Permafix Evapo PrimaCover Ademend Afdekvlies

  Damp-open afdekvlies

  PrimaCover Evapo is een zelfklevend en damp-open afdekvlies. Een speciaal membraan laat vocht ontsnappen en verhindert het binnendringen van vloeistoffen. Beschermt ondergronden die gevoelig zijn voor vocht, zoals pas gelegde vloeren, natuursteenvloeren en houten vloeren.
  49,7597,50 incl. BTW
 • 0 out of 5

  PrimaCover Dirt-Keeper – kleefmat – tackmat

  Kleefmat (groot en klein)

  PrimaCover Dirt-Keeper is een navulbare kleefmat in twee formaten. Een Dirt-Keeper bestaat uit een set genummerde kleeflagen. Extra duurzaam inzetbaar in combinatie met het kunststof frame (optioneel). Op effectieve wijze houdt PrimaCover Dirt-Keeper meer dan 90% van het inloopvuil vast. De verspreiding van stof en gruis via de schoenzolen tijdens het inlopen en uitlopen wordt op deze manier voorkomen. Steeds als de bovenste kleeflaag is verzadigd, kan deze eenvoudig worden verwijderd. PrimaCover Dirt-Keeper is ideaal bij verbouwingen en renovatiewerkzaamheden, zowel in de constructiefase als bij afbouw en inrichting. PrimaCover Dirt-Keeper is verkrijgbaar in twee formaten. Voor elk formaat zijn navulsets verkrijgbaar die gemakkelijk kunnen worden aangebracht op het herbruikbare frame. (tackmat)
  65,00118,50 incl. BTW
 • 0 out of 5

  Permafix Floorguard 1110 schildersvlies

  Permafix Floorguard 1110, geen schilder, bouwbedrijf of interieurbouwer kan zonder schildervlies. Het is dan ook een van de bekendste multifunctionele beschermers voor vloeren en trappen tijdens bouw en renovatie.

  Permafix Floorguard is een schildervlies van uitstekende kwaliteit. De bovenzijde is vochtabsorberend. De solide PE-onderlaag voorkomt het doordringen van vocht tot de ondergrond. Deze folie is bovendien slipvast en draagt bij tot veiligheid op de werkvloer. Permafix is universeel toepasbaar en kan gelegd worden op uiteenlopende oppervlakken, mits deze droog zijn. Permafix Floorguard 1110 is meermaals bruikbaar.

  26,0041,00 incl. BTW
 • 0 out of 5

  Permafix Basic PrimaCover Afdekvlies

  Permafix Basic of PrimaCover Basic is een afdekvlies dat een uitstekende bescherming biedt tegen vocht en vuil. Geschikt voor diverse droge ondergronden.

  Eigenschappen:
  • Vloeistofdicht
  • Schokabsorberend
  •  Lichtgewicht
  • Zelfklevend
  • Gemaakt van gerecyclede polyestervezels
  22,9065,00 incl. BTW
 • 0 out of 5

  PrimaCover Construct – 3-laags afdekvlies

  Sterk afdekvlies voor een veilig loopoppervlak

  PrimaCover Construct is geschikt voor het afdekken van beton en andere harde ondergronden tijdens renovatie en evenementen. Handzaam vlies met de voordelen van een driedubbele bescherming door de anti-slip absorberende toplaag en een vloeistofdichte folietussenlaag. Uitstekende bescherming tegen verf, vocht en mechanische beschadigingen. 25m²/Rol

  51,25 incl. BTW
 • 0 out of 5

  PrimaCover PAINT – schildersvlies

  PrimaCover Paint - Vochtabsorberend multifunctioneel schildervlies

  De PrimaCover Paint, geen schilder, bouwbedrijf of interieurbouwer kan zonder schildervlies. Het is dan ook een van de bekendste multifunctionele beschermers voor vloeren en trappen tijdens bouw en renovatie. PrimaCover Paint is een schildervlies van uitstekende kwaliteit. De bovenzijde is vochtabsorberend. De solide PE-onderlaag voorkomt het doordringen van vocht tot de ondergrond. Deze folie is bovendien slipvast en draagt bij tot veiligheid op de werkvloer. PrimaCover is universeel toepasbaar en kan gelegd worden op uiteenlopende oppervlakken, mits deze droog zijn. PrimaCover Paint Schildersvlies is meermaals bruikbaar.

  22,0041,00 incl. BTW
 • 0 out of 5

  PrimaCover Absorb – afdekvlies

  Zelfklevend afdekvlies met enorm absorptievermogen

  PrimaCover Absorb is een vloeistofdicht, zelfklevend afdekvlies, voorzien van een folietussenlaag. Dankzij het viscose-oppervlak kan het grote hoeveelheden vloeistof opnemen. Zelfs bestand tegen oplosmiddelhoudende vloeistoffen, zoals lakken, lijmen en ontvetters. 25m²/Rol
  64,25 incl. BTW

{"cart_token":"","hash":"","cart_data":""}